Πλατφόρμα για την Αυτονομία, Αυτάρκεια, Ισότητα

Προτάσεις Για Κοινό Πρόταγμα,
Πολιτικό Πρόγραμμα,
Για Την Επαναστατική Προοπτική

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες του παρελθόντος και του σήμερα, με πολιτική δράση γύρω από τα αναρχικά-αντεξουσιαστικά προτάγματα. Παρακολουθήσαμε εδώ και καιρό την εξέλιξη των πολιτικών και κοινωνικών εγχειρημάτων μέσα στην περίοδο της κρίσης και προσπαθήσαμε να σκιαγραφήσουμε τα αδιέξοδα και τις προβληματικές που αυτά παρουσιάζουν. Προβληματικές που αφορούν:
Α) Την σχετικά αναποτελεσματική διάδοση των προταγμάτων που θέτουν τα
εγχειρήματα αυτά.
Β) Τη δυσανάλογα μικρή ενεργή συμμετοχή σε αυτά τα αυτοοργανωμένα σχήματα σε σύγκριση με την πολλαπλάσια αύξηση του κόσμου που βλέπει θετικά τα ανατρεπτικά και αντιιεραρχικά προτάγματα που αυτά πρεσβεύουν.
Επιπλέον, θέσαμε κάποια ερωτήματα ως προς το πώς πρέπει να εξελιχτούν οι πρακτικές και τα προτάγματα μας για να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα αλλά και για το πώς θα ξεφύγουμε από το μοιρολατρικό κυνήγι των καταστάσεων για να προωθηθούμε σε πιο πρωτοποριακό, καθοριστικό ρόλο εντός των κοινωνικών κινημάτων.

Πλατφόρμα για την Αυτονομία, Αυτάρκεια, Ισότητα

Η μπροσούρα που συνόδευσε την παρουσίαση της Πλατφόρμας για την Αυτονομία, Αυτάρκεια, Ισότητα.
(Η εκδήλωση έγινε την Τρίτη 25-6-13 στα πλαίσια των γενεθλίων των 11 χρόνων της Κατάληψης Ευαγγελισμού)

Η ομάδα συντρόφων, σε αυτή την εκδήλωση παρουσίασε τη δουλειά που έκανε τους τελευταίους μήνες σχετικά με τα προτάγματα που αναφέρονται στο τρίπτυχο Α.Α.Ι και σκέψεις/προτάσεις για την διάχυση αυτών στην κοινωνία.

aai